Contact

Gemeente Belangen Koggenland is de partij voor de inwoners van Koggenland die lokale belangen belangrijker vinden dan landelijke beleidslijnen, waarop de landelijke partijen vaak de plaatselijke politiek willen afstemmen. Als onafhankelijke partij weten wij als geen ander dat nauwe contacten met burgers noodzakelijk zijn. U kunt dan ook met elk onderwerp bij ons terecht en dan kijken wij hoe wij u verder kunnen helpen.

Fractie

De gemeenteraad is uiteindelijk de plek om dingen voor elkaar te krijgen. Er zijn in totaal 19 zetels in de gemeenteraad in Koggenland en de GBK heeft hiervan vier zetels. Dit zijn de mensen die GBK vertegenwoordigen in de raad:

Daarnaast mag iedere partij ook nog een fractievertegenwoordiger aanwijzen. Dit GBK-lid mag de partij vertegenwoordigen in bepaalde onderdelen van een raadsvergadering. Een raadsvergadering bestaat uit de onderdelen het gesprek, het debat en het besluit. Alleen aan het gesprek en het debat kan de fractievertegenwoordiger deelnemen:

  • Fractievertegenwoordiger:   momenteel niet ingevuld

 

Bestuur

Daarnaast heeft GBK ook nog een bestuur, dat zich vooral met zaken op de achtergrond bezig houdt. Zij zorgt ervoor dat alles binnen de partij vlotjes verloopt. Het bestuur van GBK bestaat uit de volgende personen:

Bestuur Gemeentebelangen Koggenland

Contactformulier

Via het contactformulier hieronder kunt u contact met ons opnemen. Wilt u liever een specifiek iemand mailen kunt u hierboven op die naam klikken. Daarnaast kunt u ook altijd eens langskomen op onze fractieavond. Dan kunt u uitgebreider uw verhaal doen. Want boven alles geldt: uw goede gevoel is ons doel!

Wilt u lid worden van onze mooie partij? U bent al lid voor slechts 10 euro per jaar. Meer mag uiteraard altijd! Lid worden kan ook via het onderstaande contactformulier.

 

Contactformulier
First
Last