Bedrijfsbezoek n.a.v. Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in maart 2022

Bedrijfsbezoek aan Stalen  Deuren Meesters B.V. in Obdam.

Zaterdag 26 maart bezochten Marian van Kampen en Frank Schuitemaker in het kader van de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen het bedrijf Stalen Deuren Meesters op bedrijventerrein De Braken in Obdam. We werden gastvrij ontvangen door de heer Nico Venneker, eigenaar van dit mooie bedrijf.

Stalen Deuren Meesters is een bedrijf wat zich -de naam zegt het al- richt op het produceren en plaatsen van stalen deuren en kozijnen. In een rondleiding door het bedrijf, bestaande uit 12 medewerkers,  werd door Nico het productieproces van begin tot eind toegelicht. De producten worden met de hand gemaakt en kunnen volledig worden aangepast aan de specifieke wensen van de klant. Met zo’n 15 jaar ervaring worden kwalitatief hoogwaardige producten geleverd. Daarbij is het productieproces efficiënt ingericht.  Producten kunnen tegen een eerlijke prijs worden aangeboden, zonder in te leveren op kwaliteit.

Voor verdere groei ligt de grootste uitdaging voor Stalen Deuren Meesters op dit moment in het vinden van gekwalificeerd personeel.

Al met al een zeer leerzame middag. Want weet u het verschil tussen een taats- en een scharnierdeur? Marian en Frank inmiddels wel!

Zie voor meer info over dit bedrijf www.stalendeurenmeesters.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *