GBK benoemt Marian van Kampen tot lijsttrekker

Na 14 jaar als fractievoorzitter van GBK geeft René Klok het stokje over aan Marian van Kampen. Dit besluit is unaniem genomen inde bijzondere ledenvergadering dd. 8-1-2022. Tijdens de verkiezingen van maart 2022 zal Marian de lijsttrekker zijn en vervolgens de fractievoorzitter van GBK.

Marian, 54 jaar en woonachtig in de Wogmeer, heeft er in in. Met  inmiddels alweer 5 jaar ervaring in de Lokale Politiek zal zij zich  ervoor inzetten om Koggenland nog mooier te  maken  en waar de inwoners fijn kunnen leven, wonen en werken.

De ambitie van Marian van Kampen is om zichtbaar te zijn voor de inwoners en open te staan voor goede initiatieven. Zij vindt het een eer om dit voor een Lokale Partij te mogen doen. Opkomen voor inwoners, verenigingen, bedrijven en de agrarische sector.

2 thoughts on “GBK benoemt Marian van Kampen tot lijsttrekker

 1. Goed om te wisselen.
  Wat ik vaak mis in de uitingen van de lokale partijen is:Welke partijen op landelijk niveau hebben de voorkeur van de kandidaten.
  Een eenvoudige repliek van : “Dat doet er niet toe, wij zijn een lokale partij.” is m.i.niet voldoende. Je moet ook als lokale politicus open zijn over welk mens- en wereldbeeld je hebt en nastreeft. Dat heeft directe implicaties op de wijze van stemmen op nationaal niveau.

  Graag een reactie.

  Vriendelijke groet,

  Harm Osinga

  1. Beste Harm,
   Wij als fractie van GBK vinden het juist fijn dat wij van links tot midden – rechts vertegenwoordigd zijn. Dat maakt de discussie levendig en horen we verschillende meningen vanuit verschillende standpunten. Van daar uit komen we eigenlijk altijd tot een besluit waar we allen achter staan. En dat brengen we dan naar buiten. Hoe mooi is dat.

   Mocht je hier nog eens verder over spreken of wil je eens aansluiten bij een fractievergadering, ben je welkom.

   vriendelijke groeten, Marian van Kampen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *