Kandidaat raadslid Frank Schuitemaker stelt zich aan u voor

Even voorstellen…Frank Schuitemaker

Hé, die naam ken ik!? Zat hij niet al eerder in de Koggenlandse politiek? Dat klopt!

In de periode 2014 – 2018 was ik al een keer eerder raadslid. Iets wat ik met veel passie en plezier heb gedaan.

Na een politieke pauze in de laatste raadsperiode merkte ik dat afgelopen najaar weer begon te kriebelen. Dat was voldoende reden om de politieke draad weer op te pakken en me om te beginnen aan te sluiten bij Gemeente Belangen Koggenland (GBK). Al jarenlang is dit een stabiele en lokale partij. Bovendien, en dat is iets wat ik persoonlijk heel belangrijk vind, niet gebonden aan een landelijke partij. Onafhankelijk dus, een partij die écht staat voor Koggenland en haar inwoners!

Mijn omgeving kent mij als iemand met een scherpe, analytische blik. Iemand die snel tot de kern van een probleem doordringt en (creatieve) oplossingen ziet. Ik breng begrijpelijk en helder mijn standpunten naar voren, soms voorzien van een vleugje relativerende humor.

Sociaal en eerlijk. Goed voor (toekomstig) Koggenland. Voor u dus. Dat zijn voor mij belangrijke drijfveren. Dat is de wijze waarop ik politiek bedrijf. Bij voorkeur samen met anderen. Goede ideeën kunnen daarbij op mijn steun rekenen. Slechte of ondoordachte ideeën mogen een stevig debat verwachten. Wel altijd met respect voor anderen. En of het daarbij nu om plannen van de oppositie of van coalitie gaat; dat maakt voor mij geen enkel verschil.

Belangrijke thema’s voor Koggenland – zaken waar ik me extra voor wil inzetten- zijn :

  • Wonen, de wachtlijsten voor zowel koop- als huurwoningen zijn enorm, dat moet en kan minder.
  • Zorg en gezondheid, met name de jeugd en ouderen verdienen extra aandacht.
  • Recreëren, de “groene long” tussen Hoorn en Alkmaar zou zoveel beter worden uitgenut.
  • Toekomst, onze generatie laat Koggenland nóg beter achter als dat het nu al is.

Tot zover even onze hernieuwde kennismaking. De komende tijd zal ik op verschillende plaatsen in Koggenland opduiken. Ik hoop u dan persoonlijk te mogen ontmoeten. Mocht u voor die tijd al vragen hebben dan kunt u een berichtje sturen.

Hartelijke groet,

Frank Schuitemaker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *