Kandidaat raadslid Patricia Hoven stelt zich aan u voor:

Hoi, ik ben Patricia Hoven

 

Ik ben 51 jaar en ben sinds kort kandidaat raadslid van deze enige echte lokale partij in Koggenland: Lijst 3 op plaats 8.

Woonachtig in Obdam sinds 2003 samen met mijn partner Ewout (ook lid van GBK) en onze zoon Ywan van 23 jaar.

 

Nadat ik 25 jaar in de horeca heb gewerkt als receptioniste, werk ik sinds 5 jaar als Hoorzorg Consulente bij Schoonenberg HoorSupport in de filialen Schagen en Alkmaar. Ik verzorg o.a. de administratie, agendabeheer en ondersteun de audicien(s). Onze klanten zijn voornamelijk oudere mensen, die soms om een praatje verlegen zitten.

Mijn partner Ewout doet service en verkoop van koffiesystemen van Jura. Onze zoon woont nog thuis, is ZZPer en doet de opleiding Creative Business op de Hogeschool in Haarlem.

 

Voordat wij in Obdam kwamen wonen, hebben we als gezin 8 jaar in Heerhugowaard gewoond. Ikzelf woonde al sinds mijn 9de in HHW.

Echter heb ik mij er nooit echt ‘thuis’ gevoeld. Sinds wij hier wonen voelde dat wel als thuiskomen. Ik hou van het dorpse, van de open- en vriendelijkheid van de mensen en het landelijke- en weidse karakter.

 

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met onze hond Andra te wandelen, o.a. door het mooie natuurgebied de Polderweijde.

Tijdens de wandelingen, combineren we het aangename met het nuttige. Enerzijds om dingen in de gaten te houden, te genieten van de natuur en anderzijds om zwerfaval op te ruimen.

Verder gaan we graag naar Lesbos, waar we vrijwilligerswerk doen voor de zwerfhonden en ezels en gaan we regelmatig op pad in eigen land.

 

Ik ben pas recent lid van GBK, moet nog veel leren, maar wil mij graag gaan inzetten voor milieu, natuur, dierenwelzijn, ouderen en passend wonen voor iedereen!

 

Met onze gevarieerde samenstelling kunnen wij als Lokale Partij het verschil maken!

2 thoughts on “Kandidaat raadslid Patricia Hoven stelt zich aan u voor:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *