Kandidaat raadslid Rens Kramer stelt zich aan u voor

Mijn naam is Rens Kramer, 34 jaar jong, en geboren en getogen in Koggenland. In het mooie Obdam om nog specifieker te zijn. Hier woon ik met mijn vriendin en onze prachtige dochter van 3 jaar oud. Ondertussen loop ik alweer een tijd mee met GBK en bemoei ik mij – voornamelijk op de achtergrond – met allerlei zaken binnen deze partij. Zo ben ik onder andere voorzitter van het bestuur van deze mooie lokale partij.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om sportief bezig te zijn. Ik vind vele sporten leuk, maar voetbal blijft toch wel favoriet. Zo ben van jongs af aan lid van voetbalclub Victoria-O en heb ik hier ook jaren in het eerste elftal gespeeld. Ook ben ik momenteel voorzitter van zaalvoetbalvereniging OZV Obdam, dus het zal jullie niet verbazen dat ik veel waarde hecht aan het verenigingsleven in de dorpen. Net zoals bijvoorbeeld de dorpshuizen zorgt dit voor veel leefbaarheid en gezelligheid. Ik vind het dan ook belangrijk om zoveel mogelijk voorzieningen in de dorpen te behouden.

In het dagelijks leven verkoop en ontwikkel ik vastgoed voor de gemeente Hollands Kroon. Daar zit ik dus aan de andere kant van de tafel en daarmee weet ik ondertussen wel een beetje hoe de politiek werkt. Ook alle veranderingen in de fysieke omgeving van Koggenland volg ik vanuit mijn achtergrond daarom met veel interesse en daar draag ik graag aan bij. Wanneer er dus plannen zijn voor nieuwe woonwijken, scholen, natuurgebieden, dorpspleinen en dergelijke adviseer ik dus graag mijn partijgenoten om te komen tot de beste plek en invulling. Dit blijf ik uiteraard de komende jaren weer met veel plezier doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *