Nieuwe coalitie Koggenland gaat in gesprek met lokale organisaties

GBK en VVD Koggenland zijn zeer dicht bij een coalitieakkoord. Klap erop en klaar? Daar kiezen deze twee partijen niet voor. Eerst eens goed in gesprek met deze en gene over de plannen, onder de deskundige leiding van formateur Wim Groeneweg. Luisteren naar de mensen in het veld.

Rosalien van Dolder (VVD Koggenland): “We hebben veel partijen uitgenodigd, van de Sportraad tot de dorpshuizen en van de doe-teams tot de winkeliersverenigingen. Maar ook jongeren die evenementen organiseren in Koggenland. We kijken er enorm naar uit om met onze inwoners en ondernemers in gesprek te gaan.”

Marian van Kampen (GBK): “We maken in het akkoord afspraken over belangrijke onderwerpen, zoals woningbouw en verkeersveiligheid. Maar ook over ouderenzorg en duurzaamheid. We horen graag hoe we de komende jaren zo goed mogelijk kunnen gaan samenwerken.“

We houden klankbordgesprekken 10 en 11 mei 2022.

Als er verenigingen, stichtingen of andere organisaties in Koggenland zijn, die ook graag met ons in gesprek willen maar geen uitnodiging hebben ontvangen, meld je aan.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *